Wednesday, March 7, 2012

~ counting days ~

Best Blogger Tips

hmm..
arini dok ofis...
xde la byk kje sgt..
biasa la tuh..
tp aku sakit kpala...
sakit tekak...
n bercampur dgn pelbagai perasaan..
aku xtaw apa jd kat aku arini...
aku nk demam kot..
or maybe aku xsmp ati nk tingalkan SRM..
huhuhu...
setiap ari balik kje..
perasaan nih aku slalu alami..
aku xtaw nk citer kat sapa...
huhu/..

bila mai kje..
rasa sedih jer nk tingalkan kawan2...
kakak2 n abang2 kat ofis nih...
aku dok cni almost 1 year laa...
sbb praktikal 6 bln...then kje pun 6 bln...
huhu...
sedih2...
tp pape pun...
aku kna teima hakikat yg jumaat nih dh last aku kna mai kje...
aku dh xleh nk kje kat cni ag..
huhu...
pape pun..
aku arap aku akan berjaya nnti bila dh kluar dr cni..
aku akan berjaya...
to be an Engineer...
Insyaallah..~~~

~ post on 07/03/2012 ~

Saturday, March 3, 2012

~ am i bored ~

Best Blogger Tips

actually mmg bored giler arini...
xtaw nk wat per..
padahal org dh bg cuti,...
kita kena epi la kn??
ni x, aku dok pk plak nk wat pe...
hehee..
pape pun yg best this week is my sweety bf balik kg...
bleh men bola dgn dia...
syok2 sgt2...
pg2 ag dia dh mai tlg kejutkan "alarm"(actually maklang) dia...
hehe..
tq so much Ariff Haiqal...

tp bila dh petang mcm ni..
tbe2 ade idea baru dtg plak...
aku tekad nk truskan wat bisness handmade yg dh aku usahakan dlu...
aku nk teruskan smp berjaya...
arap2 berjaya la one day (aminnn...)
nnti klu dh berjaya boleh kawin cpt...
tbe2 dok berangan2 plak...
tp arap2 aku berangan nih xjd Mat Jenin laa..
hahahahah...

yg pasti, aku dh bersemangat nk start wat kje2 yg dh lama aku stop...
here i come all my stuff...
come here the needles and all my cute2 stuff...

k lh..nk continue doing my work...
tlg doakan aku berjaya ek nnti...
AMINNN....


~post on  03/03/2012~