Wednesday, June 30, 2010

~ hari yg blur ~

Best Blogger Tips
arini aku p pejabat abah
aku p dgn kdaan mengantuk giler..
apa pun aku xpk..
dok rasa nk tido jer..
tp klu nk tdo..malu lak kat orglen..hehe...

nk dijadikan citer...
tgh cbuk2 aku men game kat hp...
ade org tgur aku..
tnye pasai minyak wangi..
aku tau harga minyak wangi 2...
tp ntah nape aku blur bila org 2 tnye nk ambik perfume 2..
aku nk kira duit pun jd xbetul...

dh lpas mamat 2 beli perfume kat aku..
aku jd blur2...
betul ker aku bg balance td...
betul ker harga aku jual td...

tp yg paling klakar...
aku jual perfumes kat mamat 2 tnpa bg beg plastik kat mamat 2...
aku bg je perfume...
n dia pun balik dgn pgang jer perfume tnpa plastik...
hahahaha...
 hari ini adalah hari pling blur aku rasa...
harap2...
esok2, xde la jd mcm ni lg..huhuhuuu...

Tuesday, June 29, 2010

~ hati ini ~

Best Blogger Tips
dikala hati ini kekosongan
dikala hati ini kesepian
dikala hati ini kesunyian

hati ini terusik
dgn gurau senda dr kwn2
bertanyakan ttg si dia

dan
hati ini mula terkenang kembali
pada sesuatu yg tidak mungkin
akn dimiliki oleh hati ini semula

semua ini hanya tinggal kenangan
namun jika hati ini masih berpeluang
untuk bertakhta di hati nya
hati ini xmungkin menyakiti nya lg
hati ini akn kukuh bersama nya
hati ini hanya milik nya
walaupun apa pun berlaku

hati ini hanya milik dia.....





Monday, June 28, 2010

~ bandar i-City ~

Best Blogger Tips
..mula2 xterniat pun nk g...
..tgk2 cntik plak tmpt ni...
...ramai org dtg...
...so lyn jer...hehehe..
....tp adam yg pling best...
...sbb bila tgk lampu byk...dia kata...
....ayah cpt2...meh tgk ni ade salji turun...
.....best sgt tgk dia berlari2 dlm pokok2 byk lmpu 2...hehehe..

Friday, June 25, 2010

~ bagan lalang ~

Best Blogger Tips
weekend yg best di tepi pantai...
ramai siot org...
hehe...








~ cuti-cuti malaysia ~

Best Blogger Tips
selama abis praktikal....
aku g berjln2 byk tmpt n ikuti byk program...
aku lyn jer suma tmpt...
utk amik pengalaman tmpt org katakan..hehehe...
klu dok diam2 bosan lak...hehehe..
jd duit pun abis byk jugak laa..
pape pun yg penting...
aku dpt epi sepanjang berjln2...
dpt release tension...
betul2 best sgt....

Tuesday, June 1, 2010

k.e.c.e.w.a

Best Blogger Tips
senang utk org sekeliling kita judge yg kita akan kecewa n akan kecewakan orglen..

tp xde siapa pun tahu apa keinginan hati kita..

selalunya kita apa yg kita fikirkan, kita anggap 2 lah keinginan kita...

tp sebenarnya, apa yg tersurat dlm hati kita adalah keinginan kita...

kenapa aku jd begini...

kenapa aku mesti lalui perasaan ini...

aku kecewa menjadi diriku sendri...