Thursday, October 21, 2010

~ngantuk~

Best Blogger Tips
tiap kali nk wat kje...
mesti perasaan ini muncul..
muncul tanpa bg amaran plak 2..
xsuka nyer...
huhu..
asyik ngantuk jer..
padahal tdo dh byk dh..
bila perasaan ni muncul..
dia bawak kawan dia sma..
encik MALAS pulak..
huhuhu..
klu dia bawak kwn yg baik xpe gk..
ni bawak kawan yg wat aku langsung xde mood nk wat kje..
huhuhu...

time study pun sama jugak...
rakan baik ngantuk n malas ni mesti dtg melawat aku...
huhuhu...
korang g la jauh2..
shuuuh...g men jauh2..
huhuhuu...




Thursday, October 14, 2010

~sakit~

Best Blogger Tips
kenangan aku di hospital...
aku dimasukkan hospital..
sbb dijangkiti kuman..
aku xsangka aku kna tahan wad...
aku dok kat wad selama 3 ari di
Hospital Tuanku Fauziah, kgr...

aku sebenar nya pling takut masuk hspital..
huhuhu...
tp aku kuat kan semangat..
aku dpt tempuhi duduk di wad...
dicucuk dgn jarum yg aku takut..
kna makan ubt2 yg aku xsuka...
akhirnya aku dh kluar hspital...

kenangan ini x akan aku lupakan smp bila2...
sbb aku ni mmg penakut...
penakut jarum,mkn ubt,jmp doktor...
semua aku tkut,..
huhuhu...