aBout mE

Best Blogger Tips

aku selaku empunyer blog ni nk cte la skit ttg dri aku...tp serba sedikit jela..hehehe...aku dilahirkan, dibesarkan,dijaga oleh sepasang suami isteri yg bernama MAT KASA SHAARI dan NORMADIAH OSMAN...nama yg sesuai yg telah dipilih untuk aku adalah NORKASMASILA....unik n klasik kn nama aku...hehehe...wat ever pun..aku suka nama 2....hehe....aku dilahirkan di Selayang Baru,Selangor...nama jer lahir kat cna...tp membesar di utara Malaysia...iaitu di negeri kedah n perlis...hehehe....aku yg ke-3 dr 5 org adik bradik...n kami semuanyer gurls...dh jd mcm WONDER GIRLS...hehehe...

aku ni seorang yg periang (kadang2)...tp mostly pendiam n serius jer aku nih...hehehe...hidup aku xde ape yg best sgt...biasa la org yg pendiam..mesti la life bosan jer...tp aku cuba mcm2 bnda utk enjoy dlm hidup aku ni....antaranya, aku ni suka ambik gmbar n suka keje2 publishing....aku suka sgt2....aku xtau nape...hehehe...tp aku xde la smp dh der kamera DSLR klu time ambik gmbar....tp 1 ari nnti kamera 2 bakal menjadi milik aku jugak...heehe...klu aku keluar g mana2 pun...aku lebih suka ambik gmbr kwn2 aku, family aku, n sebagainya...tp ikut mood jugak laa..kdang2 dgn kamera hp pun jd kje..hehehe....

aku skrg still study kat U lg....U yg pling dekat dgn umah aku (Perlis)..hehehe...UniMAP...kat cni aku ambik kos Environmental Engineering....masa mula2 ambik kos ni dlu..aku xtau pape n xminat langsung pasai environment nih...huhu...bila dh bljr lama2 rasa minat dgn alam sekitar...nnti leh ler aku ganti Karam Sigh Walia...hehehe...lpas blajar ni aku nk kje ape pun aku xtau lg...hehehe...yg penting bljr jer dlu..hehehe...aku rasa life masa bljr adalah best sgt..xkira la kat mna pun..hehehe....nnti aku dh kje, xtau la best ke x...sbb x masuk alam pekerjaan lg..hehehe....

ni la serba sedikit ttg diri aku...aku sama seperti org lain jgak...xperfect..so ade la kebaikan n keburukan ttg aku...hehehe..so sape2 yg dh kawan dgn aku..mungkin fhm aku mcm na...hehehe...